Smartkvadrat-92

Ny modell "Smartkvadrat-92" er en spennende og moderne hytta fra Nordisk Eiendomsutvikling AS.  Den første skal oppføres på "Gålå" i 2022. 

 

Kommer for salg i oktober 2022. 

Smartkvadrat-48

-       «Prisverdt» helårs fritidsbolig med smarte løsninger 

"Smartkvadrat-48" er en helårs fritidsbolig fra Nordisk Eiendomsutvikling AS, utarbeidet sammen med arkitekt og firma DMK i Polen. Huset følger norsk standard i henhold til fritidsbolig under 70 kvm og er tilpasset norske forhold. 

 

"Smartkvadrat-48" er en plasseringsvennlig fritidsbolig med 46 kvadratmeter boligflate. Ytre mål er 14 x 3,8 meter. "Smartkvadrat-48"  sin arkitektoniske stil fremstår som en tradisjonell norsk fritidsbolig med et dempet brunsvart tre panel med hvite detaljer.

Hytta har selvfølgelig et saltak med vedlikeholdsfri ytre overflate beregnet for norsk vinter.

 "Smartkvadrat-48" er kvadratsmart med tanke på utnyttelsen og er fremstår svært «prisverdt».   Vi leverer "Smartkvadrat-48" med 5 senger hvorav en er dobbel.  Vi leverer med garderobeskap i to soverom, samt to kommoder og fire nattbord. I tillegg har alle soverommene veggskap med integrert belysning.  Stue leveres med sovesofa og et spisebord og 6 stoler. Innredningen leveres med samme farge/overlatebehandling som kjøkken og baderom skap. Kjøkkeninnredning er produsert på mål og leveres med hvitevarer. 

Badet leveres med toalett, dusjkabinett, baderomsmøbel med speilskap og LED-lys. Elektrisk håndkle tørker. Det er gjort klart for vaskemaskin. «Hunton» veggplater med tidsriktig mørk grå farge. «Dvalin» byr på utmerkede muligheter for personlig tilpasning. 

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde

Smartkvadrat-96

"Smartkvadrat 96". En tidsriktig og moderne "liten" enebolig. Gunstig pris!

 

"Smartkvadrat 96"  er en husmodell fra Nordisk Eiendomsutvikling AS, utarbeidet sammen med arkitekt og Fellest Group Eesti. Huset følger norsk standard, Tek17.

"Smartkvadrat 96" er en svært energismart ettplans helårs enebolig på 86kvm boligflate . Energiberegningen viser karakter «A», med et antatt årsforbruk på om lag 15.000 kwH ved normal-bruk. 

Boligen leveres med en gjennomgående god og moderne standard. Boligen passer for barnefamilier såvel som for de som ønsker «alt på en flate», men med utgang til egen hage. 

Kommentarer

17.06.2022 06:15

Roy Monsen

Ønsker ca pris på Dvalin 14x3,8 meter ?
mobil 90126911