"Allvis"

Ny modell "Allvis" er en spennende og moderne hytta fra Nordisk Eiendomsutvikling AS.  Den første skal oppføres på "Gålå" i 2022. 

 

Kommer for salg i oktober 2022. 

"Dvalin"

-       «Prisverdt» helårs fritidsbolig med smarte løsninger 

«Dvalin» er en helårs fritidsbolig fra Nordisk Eiendomsutvikling AS, utarbeidet sammen med arkitekt og firma DMK i Polen. Huset følger norsk standard i henhold til fritidsbolig under 70 kvm og er tilpasset norske forhold. 

 

«Dvalin» er en plasseringsvennlig fritidsbolig med 46 kvadratmeter boligflate. Ytre mål er 14 x 3,8 meter. «Dvalin» sin arkitektoniske stil fremstår som en tradisjonell norsk fritidsbolig med et dempet brunsvart tre panel med hvite detaljer.

Hytta har selvfølgelig et saltak med vedlikeholdsfri ytre overflate beregnet for norsk vinter.

 «Dvalin» er kvadratsmart med tanke på utnyttelsen og er fremstår svært «prisverdt».   Vi leverer Dvalin med 5 senger hvorav en er dobbel.  Vi leverer med garderobeskap i to soverom, samt to kommoder og fire nattbord. I tillegg har alle soverommene veggskap med integrert belysning.  Stue leveres med sovesofa og et spisebord og 6 stoler. Innredningen leveres med samme farge/overlatebehandling som kjøkken og baderom skap. Kjøkkeninnredning er produsert på mål og leveres med hvitevarer. 

Badet leveres med toalett, dusjkabinett, baderomsmøbel med speilskap og LED-lys. Elektrisk håndkle tørker. Det er gjort klart for vaskemaskin. «Hunton» veggplater med tidsriktig mørk grå farge. «Dvalin» byr på utmerkede muligheter for personlig tilpasning. 

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde

illustrasjonsbilde